ktagroltd.zendesk.com

Ιστολόγιο

13 Ιούνιος 2024
Кето хляб с бадемово брашно

Бадемовото брашно е познато със своите полезни съставки и като цяло бадемите са отличен избор като част от диета с нисък гликемичен индекс при диабет. Четвърт чаша от брашното осигурява 40% от препоръчителния дневен прием на витамин Е. То също е добър източник на фолиева киселина и Витамин B3 и в състава му влизат някои ключови за здравето на костите минерали – калий, фосфор, калций и цинк.

[Διαβάστε περισσότερα]
12 Μάιος 2024
Крекери със семена

Как да приготвим вкусни домашни крекери със семена, които да са неустоими за хапване за цялото семейство?

[Διαβάστε περισσότερα]
12 Απρίλιος 2024
Рецепти с ядки и семена

Скъпи прители, специално за Вас сме подготвили книжка с ТОП 10 рецепти със семена и ядки!

[Διαβάστε περισσότερα]
4 Μάρτιος 2024
Как да си направим мляко от макадамия?

Консумацията на макадамия може да повлияе положително състоянията на метаболитен синдром като висока кръвна захар, високо кръвно налягане, високи нива на триглицериди, недостатъчни нива на HDL холестерол. А как да си направите мляко от нея?

[Διαβάστε περισσότερα]
14 Νοέμβριος 2022
Веган сурова домашна майонеза от авокадо и бразилски орех

Как да си приготвите вкъщи сурова веган майонеза от бразилски орех и авокадо. Авокадото и бразилският орех са най-богатите на хранителни вещества храни и се комбинират отлично като вкус и хранителен състав.

[Διαβάστε περισσότερα]
13 Νοέμβριος 2022
Френски макарон

Какво е френски макарон? Френски макарон рецепта.

[Διαβάστε περισσότερα]
31 Ιανουάριος 2022
Марципан, що е то?

Марципанът е продукт, който всички свързват с бадемите. Произхода на марципана е много оспорвана тема. Предполагаемите откриватели на марципана се считат Китай, Близкия Изток, Германия и Унгария. Лично на нас марципана ни е познат като немски продукт съдържащ бадеми, захар и яйчни белтъци.

[Διαβάστε περισσότερα]
30 Ιανουάριος 2022
Домашно фъстъчено масло

Как да си приготвим домашно фъстъчено масло? За какво се използва фъстъченото масло? На тези въпроси ще отговорим в тази статия и ще трансформираме представата ви за фъстъците, които основно познаваме като ядки, които хрупаме когато сме гладни, изпечени със сол.

[Διαβάστε περισσότερα]
29 Ιανουάριος 2022
Домашен веган сос от кашу

Как можете да си направите домашен веган сос от кашу за по-малко от 15 минути в домашни условия, който сос не съдържа никакви животински продукти, не съдържа глутен и е перфектната добавка към вашето ястие или салата. Веган сос от кашу е много подходящ да замести консумацията на млечни и яйчни продукти в дневния ви хранителен режим.

[Διαβάστε περισσότερα]
28 Ιανουάριος 2022
Домашен сос песто с босилек

Един от може би най-популярните сосове в света е песто. Много лесно можете да приготвите сами сос песто в няколко лесни стъпки. Приготвянето на този емблематичен сос песто е лесно, като се комбинират босилек, ядки, чесън и зехтин. В рамките на няколко минути можете да приготвите сами вкъщи уникалния сос песто за салати, пица, пиле и паста, без да се изискват умения на професионален шеф готвач.

[Διαβάστε περισσότερα]