ktagroltd.zendesk.com
Разтопете шоколада, а 50 грама от него разстелете на дъното на пластмасова кутия (~25 см дължина) и малко по стените, за да се получи ръбче, което да обхване плънката (желателно е да е тънка и мека пластмаса, като кутиите за еднократна употреба).Оставете го в хладилник или фризер да стегне. Сложете шам фъстъците в блендер и блендирайте до получаването на брашно. Добавете еритритола, какаовото масло и блендирайте. Запечете бадемите на слаб огън, след което ги смесете с получената паста от шам фъстък. Извадете шоколада и плътно напълнете формата със сместа от шам фъстък и го оставете за 10-15 минути в хладилник, за да стегне. Извадете го и залейте с останалата част от шоколада.След още 10 минути в хладилник ще имаме готов дубайски шоколад. Извадете го от формата и хапвайте с наслада.